NOW LIVE

Ergohuman 2 & Mirus Pro – 2022 Chairs Remake

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Inovație tehnologică la cel mai înalt nivel. Scaunele ergonomice Ergohuman 2 și Mirus 2 Pro sunt un Remake având la bază modelele deja consacrate, însă mult îmbunătățite, atât din punct de vedere al materialelor folosite pentru producția cadrului cât și a caracteristicilor ori a funcțiilor care au fost inserate în design.

FPC (Functional Polymeric Composite) este noul material din care se vor produce cadrele scaunelor Ergohuman sau Mirus, un material inovator și exclusiv care nu este disponibil la niciun alt producător. FPC este un secret tehnologic fiind produs într-un singur loc doar pentru scaunele noastre: Ergohuman 2, Ergohuman SE, Mirus 2, Mirus 2 Pro, Pofit 2 și Enjoy 2. Toate acestea fac parte din seria nouă (Remake) lansată pe 28 August 2022.

🟢 Acest nou material (FPC) vine cu următoarele beneficii pentru utilizatori:
✅ Reduce considerabil poluarea aerului din spațiile închise și expunerea la chimicale;
✅ Suprafață cu finisaj de o calitate superioară;
✅ Mai rezistent și mai ușor.

Noile modele au la bază noul mecanism îmbunătățit „Drift Slide” ce îmbină elementele mecanice cu caracteristici electronice smart, brațe 5D dotate cu butoane de control electronic a înălțimii șezutului dar și a balansului cu blocare în 4 înclinații. De asemenea a fost adăugat și controlul tensiunii pentru suportul lombar, pe lângă toate celelalte ce pot fi vizionate în clipul nostru de prezentare.

Toate modelele de scaune ergonomice lansate anul acesta vor fi de asemenea disponibile și pe site-ul nostru Ergohuman.ro începând cu prima jumătate a anului 2023.

Comments

Comments are disabled for this post.